Focusgroep Lyceo Burgerschap

Wij maken ons lesmateriaal voor Lyceo Burgerschap samen met het onderwijs. Om die reden hebben we een focusgroep opgericht. Behalve docenten, decanen en directeuren hebben ook organisaties zoals Expertisepunt Burgerschap een stem in de bijeenkomsten. De focusgroep geeft aan welke behoeften er leven in het werkveld.

Burgerschapsportfolio

Op dit moment zijn we een burgerschapsportfolio aan het ontwikkelen voor Lyceo Burgerschap, omdat de inspectie onder andere vraagt om inzichten in de ‘resultaten’ van leerlingen. De eerste versie van ons burgerschapsportfolio wordt gelanceerd tijdens het schooljaar 24-25.

Ben jij coördinator burgerschap en ben je op zoek naar een manier om de resultaten van je leerlingen te verantwoorden en te ‘meten'? Wil je input leveren over hoe jij een burgerschapsportfolio het liefst voor je ziet? Meld je dan aan voor de focusgroep en geef je input! De eerste online bijeenkomst is donderdag 30 november om 15:30 uur.

Meld je aan middels het formulier aan de rechterkant, dan nemen wij contact met je op!

NB: De focusgroep gaat over de module Lyceo Burgerschap: klassikale lessen voor burgerschap en LOB en heeft geen betrekking op de LOB methodes van Qompas.

Ik meld mij aan voor de focusgroep